Jeg er kul. Ps. Rambo er tøffest!

Hoy!

Jeg er Jakob von der LIPPEN (Ja det skrives slik) og jeg er en voodoo dukke. Jeg har jo ikke alltid vært det, men jeg ble forbannet av en shaman fordi jeg sneik foran ham i køen på Kiwi. Så NÅ er jeg en voodoo dukke.

Dette er min blogg. Grunnen til at jeg startet å blogge er fordi jeg vil være like kul som Prins Rambo <---Her kan dere lese hans blogg. Han er den tøffeste løva i gata og ingen kan si i mot det. Han er helt konge og burde egentlig hete Kong Rambo, men da begynner vel Kong Halvor (som Rambo bor hos) å gråte. Fordi han har lyst å være den eneste kongen.

En annen grunn til at jeg vil blogge er fordi det er sikkert kjempe mange der ute som lurer på hvordan det er å være en forbannet voodoo dukke. Det daglige liv er nok ikke som deres vil jeg tro. Her kan dere lære litt av hvert hvis dere noen gang skulle ved ett uhell snike i køen på Kiwi.

Akkurat nå sitter jeg her og får ikke sove. Jeg hadde egentlig sovnet, men en i blokken min kom hjem drita, ropte litt i gangen for så å dra igjen. Så nå er jeg våken.

Lurer på hva Prins Rambo gjør nå. Ligger sikkert å drømmer om å fange spurv. Noe som han ikke får lov til av Kong Halvor. Det er egentlig helt dust. Alle løver burde få lov å fange spurv. Det burde til og med en konge skjønne. Hadde jeg vært en løve så hadde jeg fanget spurv hele dagen og tisset på de som nektet meg det. Fy søren liksom. Kom hit å si det liksom. Blahh!

 

Nå tenkte jeg å sette på noe chill musikk som kan hjelpe meg inn i en drømmeverden. Så skal jeg skrive om drømmen min i morgen.

Piss ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits